Kaj o ženski pove barva spodnjega perila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Povej mi, kakšne barve je tvoje spodnje perilo, in povem ti, kakšen si.
Oglej si celoten članek

Britanci so izvedli raziskavo, s katero ugotavljajo, da barva spodnjega perila marsikaj razkriva o značaju ženske.

Perilo v kožni barvi
Včasih je veljalo prepričanje, da je perilo v kožni barvi dolgočasno in primerno le za babice, letos pa je takšno perilo pravi modni hit. Ženske, ki rade nosijo spodnjice in nedrčke v tej barvi, ljubijo naraven videz. Po ugotovitvah strokovnjakov so tudi zelo sproščene, v postelji pa od nje kljub temu ne zahtevajte, da se bo obnašala kot fatalna ženska.

Perilo v črni barvi
Zapeljiva klasika. Pravijo, da so ženske, ki prisegajo na črno spodnje perilo, močnega značaja in zelo temperamentne, a tudi izjemno šarmantne. Ljubijo divji seks. Svojemu partnerju dajo jasno vedeti, kako naj se jih loti.

Perilo v rdeči barvi
Čutnost, ogenj, strast. Tiste, ki nosijo rdeče perilo, zagotovo niso sramežljive. Veljajo za odlične ljubimke. Ljubijo dramatičnost.

Perilo v beli barvi
Za belo spodnje perilo se bodo odločile ženske, ki ljubijo klasiko in ne želijo izstopati. Tudi v postelji prisegajo na umirjeno ljubljenje.

Perilo v rožnatih odtenkih
Ženstvene, čustvene in romantične. Takšne naj bi bile ženske, ki najraje nosijo roza barvo. Če v to skupino spada tudi vaša partnerka, jo razvajajte z vrtnicami in dišečimi svečami. Tudi ona ljubi klasiko. Njen cilj v postelji - ustreči partnerju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.