Magazin > Odnosi in prosti čas
282 ogledov

Kaj o ženski pove barva spodnjega perila

roza spodnje perilo Profimedias
Povej mi, kakšne barve je tvoje spodnje perilo, in povem ti, kakšen si.

Britanci so izvedli raziskavo, s katero ugotavljajo, da barva spodnjega perila marsikaj razkriva o značaju ženske.

Perilo v kožni barvi
Včasih je veljalo prepričanje, da je perilo v kožni barvi dolgočasno in primerno le za babice, letos pa je takšno perilo pravi modni hit. Ženske, ki rade nosijo spodnjice in nedrčke v tej barvi, ljubijo naraven videz. Po ugotovitvah strokovnjakov so tudi zelo sproščene, v postelji pa od nje kljub temu ne zahtevajte, da se bo obnašala kot fatalna ženska.

Perilo v črni barvi
Zapeljiva klasika. Pravijo, da so ženske, ki prisegajo na črno spodnje perilo, močnega značaja in zelo temperamentne, a tudi izjemno šarmantne. Ljubijo divji seks. Svojemu partnerju dajo jasno vedeti, kako naj se jih loti.

Perilo v rdeči barvi
Čutnost, ogenj, strast. Tiste, ki nosijo rdeče perilo, zagotovo niso sramežljive. Veljajo za odlične ljubimke. Ljubijo dramatičnost.

Perilo v beli barvi
Za belo spodnje perilo se bodo odločile ženske, ki ljubijo klasiko in ne želijo izstopati. Tudi v postelji prisegajo na umirjeno ljubljenje.

Perilo v rožnatih odtenkih
Ženstvene, čustvene in romantične. Takšne naj bi bile ženske, ki najraje nosijo roza barvo. Če v to skupino spada tudi vaša partnerka, jo razvajajte z vrtnicami in dišečimi svečami. Tudi ona ljubi klasiko. Njen cilj v postelji - ustreči partnerju.

Komentarjev 1