Kaj privlači ženske?

Foto: Žurnal24 Po mnenju zakoncev Pease moški resnično mislijo samo na seks. (Foto: iStockPhoto Foto: Žurnal24 moški, piflar Foto: Žurnal24 moški, telo, vadba Foto: Žurnal24 moški Foto: Žurnal24 moški
Moški, ženske, ljubezen, seks ... Razmerja med moškimi in ženskami so večen predmet raziskav. Ki pa vedno znova potrdijo, da so okusi zelo različni.
Oglej si celoten članek

Ženskam so všeč zelo različni moški. Na srečo. Nedavna kanadska raziskava je potrdila, da se ljubezni in privlačnosti ne da razlagati s pravili, saj imajo različni ljudje radi različne značilnosti. Za nekatere je pomembnejši partnerjev videz, za druge njegovo razmišljanje, za tretje vedenje ... So ženske, ki padajo na samozavestne moške, in so ženske, ki se vedno odločijo za bolj sramežljive.

Kaj je ženskam na moških najpomembnejše? Pravila ni! To sicer vemo že od nekdaj, a zdaj je še enkrat potrjeno tudi z raziskavo. Vse je v očeh tiste, ki gleda, posluša, opazuje ... V galeriji preverite, kaj so o tem, kaj ženske na moških najprej opazijo, na podlagi rezultatov raziskave ugotovili Kanadčani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.