Magazin
82 ogledov

Kaj privlači ženske?

Po mnenju zakoncev Pease moški resnično mislijo samo na seks. (Foto: iStockPhoto
1/5
Žurnal24 main
Moški, ženske, ljubezen, seks ... Razmerja med moškimi in ženskami so večen predmet raziskav. Ki pa vedno znova potrdijo, da so okusi zelo različni.

Ženskam so všeč zelo različni moški. Na srečo. Nedavna kanadska raziskava je potrdila, da se ljubezni in privlačnosti ne da razlagati s pravili, saj imajo različni ljudje radi različne značilnosti. Za nekatere je pomembnejši partnerjev videz, za druge njegovo razmišljanje, za tretje vedenje ... So ženske, ki padajo na samozavestne moške, in so ženske, ki se vedno odločijo za bolj sramežljive.

Kaj je ženskam na moških najpomembnejše? Pravila ni! To sicer vemo že od nekdaj, a zdaj je še enkrat potrjeno tudi z raziskavo. Vse je v očeh tiste, ki gleda, posluša, opazuje ... V galeriji preverite, kaj so o tem, kaj ženske na moških najprej opazijo, na podlagi rezultatov raziskave ugotovili Kanadčani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.