Kaj s temi izbori sporoča Melania?

Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedias Melania Trump Foto: Profimedia Donald Trump, Melania Trump Foto: Profimedia melania trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Donald trump Melania Trump Foto: EPA Inavguracijski ples Foto: Profimedia Melania Trump
Če kritikov v prvih 100 dneh Donald Trump ni navdušil, so popolnoma drugačnega mnenja o prvi dami.
Oglej si celoten članek

Melanio Trump so v prvih stotih dneh v vlogi prve dame ZDA pozorno spremljali modni kritiki in prišli do zaključka, da je svojo nalogo opravila z odliko. S svojimi modnimi izbirami naj bi po pisanju Philly.com izražala bogastvo, lepoto in odtujenost. Slednje se navezuje na to, da prva dama ZDA v javnosti ne govori veliko.

Kritičarka Elizabeth Wellington pa je zapisala, da je s svojimi oblačili zadela z glavico na žebljico.

"Na tej točki vemo, da Melania nikoli ne bo videti slabo," je prepričana Rachel Lubitz, ki piše za spletno stran Mic. Lubitzeva vsak petek v kolumni oceni oblačila prve dame v preteklem tednu. "Ve, kateri kroji so videti odlično na njej," pravi Lubitzeva, ki je bila nad dosedanjimi izbirami več kot navdušena. Jade Papa z univerze v Filadelfiji pa je pripomnila, da je Melania prelepa, a da nekaj manjka. "Želi biti opažena, a obenem ne želi biti v ospredju," pravi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:34 30. April 2017.

    Slovenka popravlja povprečje američank,ki so v večini podpovprečne.

  • 17:26 30. April 2017.

    Čudno a ne? Saj je bila manekenka in fotomodel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.