Kaj se dogaja z obrazom Melanie Griffith?

Foto: Profimedia melanie griffith Foto: Profimedia melanie griffith Foto: Profimedia melanie griffith Foto: Profimedia melanie griffith
Polna modric in krast.
Oglej si celoten članek

Oboževalci ameriške igralke Melanie Griffith so v skrbeh. 65-letnico so paparaci ujeli med zapuščanjem neke trgovine, in kot je razvidno iz posnetkov, igralkina koža trenutno ni v najboljšem stanju. Na obrazu je imela kraste, na rokah pa modrice.

Melanie je pred 15 leti prvič zbolela za kožnim rakom, na srečo so bolezen ujeli v začetnem stadiju. Od takrat so igralko že večkrat ujeli z ranicami na obrazu. Kot je nekoč razkrila na Instagramu, zaupa dermoabraziji, laserski terapiji, s katero s kože odstranjujejo rakave celice. Na terapiji je bila tudi leta 2017, ko so ji nevarne celice z laserjem odstranili z nosu. 

Dermoabrazijo sicer uporabljajo tudi v lepotne namene. "Dermoabrazija je postopek obnavljanja površine kože, pri katerem se s hitro vrtečo napravo odstrani zunanja plast kože. Koža, ki ponovno zraste, je običajno bolj gladka. Dermoabrazija lahko zmanjša videz drobnih obraznih gub in izboljša videz številnih kožnih napak, vključno z brazgotinami po aknah, brazgotinami po operacijah, starostnimi pegami in gubami," pišejo na spletni strani klinike Mayo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:29 16. Maj 2023.

    Ji že cepivski strupi ven sekajo , .... oziroma, ji zli duhovi že ven rinejo skozi kožo , ....

  • 14:19 16. Maj 2023.

    Največja žalost tega prispevka je, da njegov osnovni namen ni opozarjati na nevarnosti obolenja, ki je doletelo Melanie Griffith, ampak …

  • Syn
    09:49 16. Maj 2023.

    Ja čuj, živa razpada. 😂🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.