Magazin > VIP
39983 ogledov

Kaj se dogaja z obrazom Melanie Griffith?

melanie griffith
1/4
Profimedia
Polna modric in krast.

Oboževalci ameriške igralke Melanie Griffith so v skrbeh. 65-letnico so paparaci ujeli med zapuščanjem neke trgovine, in kot je razvidno iz posnetkov, igralkina koža trenutno ni v najboljšem stanju. Na obrazu je imela kraste, na rokah pa modrice.

Melanie je pred 15 leti prvič zbolela za kožnim rakom, na srečo so bolezen ujeli v začetnem stadiju. Od takrat so igralko že večkrat ujeli z ranicami na obrazu. Kot je nekoč razkrila na Instagramu, zaupa dermoabraziji, laserski terapiji, s katero s kože odstranjujejo rakave celice. Na terapiji je bila tudi leta 2017, ko so ji nevarne celice z laserjem odstranili z nosu. 

Dermoabrazijo sicer uporabljajo tudi v lepotne namene. "Dermoabrazija je postopek obnavljanja površine kože, pri katerem se s hitro vrtečo napravo odstrani zunanja plast kože. Koža, ki ponovno zraste, je običajno bolj gladka. Dermoabrazija lahko zmanjša videz drobnih obraznih gub in izboljša videz številnih kožnih napak, vključno z brazgotinami po aknah, brazgotinami po operacijah, starostnimi pegami in gubami," pišejo na spletni strani klinike Mayo. 

Komentarjev 5
  • Boschtjan Zupanchich 15:29 16.maj 2023.

    Ji že cepivski strupi ven sekajo , .... oziroma, ji zli duhovi že ven rinejo skozi kožo , ....

  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:19 16.maj 2023.

    Največja žalost tega prispevka je, da njegov osnovni namen ni opozarjati na nevarnosti obolenja, ki je doletelo Melanie Griffith, ampak je osnovni namen prispevka "skrit" v zadnjem odstavku, kar definitivno potrjuje zadnji stavek!

  • Avatar Syn
    Syn 09:49 16.maj 2023.

    Ja čuj, živa razpada. 😂🤣