Kaj se lahko naučimo od Samanthe iz serije Seks v mestu?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Samantha Jones iz serije Seks v mestu, ki jo je upodobila Kim Cattrall, je že od prve epizode dalje dvigala prah. Samozavestna nimfomanka brez dlake na jeziku je bila mnogim trn v peti, veliko žensk pa je v njej videlo vzornico. In to z razlogom. Preberite, kaj se lahko od Samanthe naučimo.
Oglej si celoten članek

1. Samozavest je najmočnejše orožje žensk

Glavo pokonci. Za nikogar se ne spreminjajte. Močne in odločne ženske se zavedajo svojih sposobnosti in so pravi blagoslov za ta svet.

2. Nič ni narobe, če se imate rade

"Imam te rada, a sebe imam še bolj,“ je eden najbolj slavnih stavkov, ki jih je Samantha izrekla v šovu. Ženska svojih želja ne sme zanemarjati.

3. Iz napak se je treba nekaj naučiti

Ko vašo dobroto nekdo izkoristi prvič, je to njegova napak, ko jo izkoristi drugič, pa vaša ...

4. Leta so samo številka

Za nov posel ali ljubezen nikoli ne boste prestari!

5. Uživajte v seksu

Ne sramujte se, če v seksu uživate. Prepustite se strasti! Prijateljstvo je pomembnejše od partnerja. Edina, ki v seriji nikogar ni obsojala, je bila Samantha. Ona je bila tudi prva, ki ji je Carrie zaupala, da je prevarala Aidana. Za Samantho je bilo tudi značilno, da svojih prijateljic nikoli ni zanemarjala.

7. Povejte svoje mnenje

Ne glede na vse – bodite iskreni do sebe in do drugih!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.