Kaj storiti, če vas partner ignorira

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vam partner ne posveča dovolj pozornosti? Imate občutek, da vas ignorira? To lahko storite!
Oglej si celoten članek

1. Poglejte vase. Preden zaženete paniko, se malo zamislite. Včasih se namreč zgodi, da svoja čustva projiciramo na druge in vas v bistvu partner sploh ne ignorira, ampak ste vi tisti, ki ima težave, ki so povzročile občutek izoliranosti.

2. Za svoja čustva ne krivite partnerja. Vi ste odgovorni za to, kako se v neki situacije odzovete. Partnerja ne smete kriviti za svoja čustva. Če vam vaš odziv ni všeč, ga lahko spremenite. Preden ljubljeno osebo obtožite ignoriranja, stopite korak nazaj in ocenite situacijo.

3. Ne umikajte se. Če opazite spremembo v obnašanju, se nikar ne umaknite, saj bo to odnosu še dodatno škodilo. Partnerju dajte prostor, a prekinite molk, če ta traja predolgo.

4. Vprašajte, kaj je narobe. Znebite se „filmčkov“ v glavi in ne ugibajte, kaj je s partnerjem narobe. Kar naravnost ga vprašajte, kakšno je njegovo mnenje o vajini zvezi.

Vam partner ne posveča dovolj pozornosti? Imate občutek, da vas ignorira? To lahko storite!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.