Magazin > Odnosi in prosti čas
885 ogledov

Kaj storiti, če vas partner ignorira

prepir, moški, ženska, skrbi Profimedias
Vam partner ne posveča dovolj pozornosti? Imate občutek, da vas ignorira? To lahko storite!

1. Poglejte vase. Preden zaženete paniko, se malo zamislite. Včasih se namreč zgodi, da svoja čustva projiciramo na druge in vas v bistvu partner sploh ne ignorira, ampak ste vi tisti, ki ima težave, ki so povzročile občutek izoliranosti.

2. Za svoja čustva ne krivite partnerja. Vi ste odgovorni za to, kako se v neki situacije odzovete. Partnerja ne smete kriviti za svoja čustva. Če vam vaš odziv ni všeč, ga lahko spremenite. Preden ljubljeno osebo obtožite ignoriranja, stopite korak nazaj in ocenite situacijo.

3. Ne umikajte se. Če opazite spremembo v obnašanju, se nikar ne umaknite, saj bo to odnosu še dodatno škodilo. Partnerju dajte prostor, a prekinite molk, če ta traja predolgo.

4. Vprašajte, kaj je narobe. Znebite se „filmčkov“ v glavi in ne ugibajte, kaj je s partnerjem narobe. Kar naravnost ga vprašajte, kakšno je njegovo mnenje o vajini zvezi.

Vam partner ne posveča dovolj pozornosti? Imate občutek, da vas ignorira? To lahko storite!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.