Kaj v uho zašepetati partnerju, da bo v spalnici spet divje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trije stavki, ki bodo poživili vaše spolno življenje.
Oglej si celoten članek

Ne vrzite puške v koruzo, če se je tudi v vašo spalnici pritihotapila rutina. Z malo truda jo lahko preženete. Predstavljamo vam tri stavke, ki bodo zagotovo razvneli vašega partnerja in v vaši spalnici spet prižgali ogenj strasti.

1. "Včeraj sem imel/a vroče sanje“
Bi radi uresničili svojo spolno fantazijo, a o njej ne upate spregovoriti s partnerjem? O neizpolnjenih fantazijah mnogokrat sanjamo, kar lahko izkoristite za pogovor s svojim ljubimcem ali ljubimko. Vsak se lažje pogovarja o sanjah kot o tem, kaj si med rjuhami zares želi, kajne? No, med pogovorom pa svojemu partnerju le zaupajte, da bi si kaj takšnega želeli preizkusiti tudi v resničnem življenju in ne le v svetu sanj.

2. "Obožujem seks s tabo“
Vsak ima rad komplimente, zato partnerju povejte, katere dotike imate raje. Zato niso potrebne besede … Tudi s stokanjem mu lahko namignete, katere njegove poteze vas med rjuhami najbolj razvnemajo.

3. "Ne nosim spodnjega perila. Komaj čakam, da se vidiva“
To sporočilo mu pošljite, ko je še v službi. Naredil bo vse, da bo delovno mesto lahko zapustil že kakšno minuto prej in pohitel v vaš objem. Moški ljubijo ženske, ki naredijo prvi korak. S takšnim sporočilom mu boste pokazali, da ste samozavestni, poleg tega pa mu boste polepšali dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.