Kako Bratuškova skrbi za postavo?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Premierka Alenka Bratušek je razkrila, kako se rekreira in ohranja vitko postavo.
Oglej si celoten članek

Slovenska premierka Alenka Bratušek na svojem profilu na Facebooku rada objavlja tudi fotografije iz zasebnega življenja. Potem ko nam je predstavila svojo družino, na letošnji prvi šolski dan z javnostjo delila svojo fotografijo iz rane mladosti, razkrila, kje je delala, ko je bila še študentka in se hrabro predala rokam zdravniškega osebja, ko je darovala kri, je tokrat postregla s fotografijo, na kateri je v športni opravi.

"Po napornem, vendar uspešnem tednu, je bilo danes tudi nekaj časa za šport na svežem zraku. Pasalo je," je zapisala ob njej in obelodanila, kako skrbi za svojo vitko postavo. Ni sicer razkrila, ali raje hodi ali teče, zagotovo pa ji gibanje na svežem zraku koristi.

Da je naša premierka športni tip človeka, je že dokazala, potem ko je objavila fotografijo, kako se s svojim možem ponosno smehlja z vrha Triglava.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:30 5. Februar 2014.

    Pozabljate da je iz PeS stranke

  • 19:19 2. December 2013.

    zakaj pa ne nova ..nič povezana oblast?? Sej ni drugega izhoda ,kot da se vse to dokončno zruši in vzpostavi …

  • 19:03 30. November 2013.

    Haha, za POSTAVO?? Dejte je vprašajte prosim, če sploh kaj skrbi za tisto trohico pameti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.