Kako dolgo naj bi trajal dober seks?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekateri so za daljše, drugi za krajše aktivnosti med rjuhami …
Oglej si celoten članek

Na ameriški univerzi Penn State so strokovnjaki potrdili, da dober seks ne sme trajati predolgo … Sodeč po odgovorih ankete, ki so jo opravili, ugotavljajo, da je vsak seks, ki je daljši od tridesetih minut, potencial za razočaranje in nezadovoljstvo.

Eric Corty in Jenay Guardiani sta v svojo raziskavo vključila kar 59 strokovnjakov, ki se ukvarjajo s psihologijo seksa, poroke in odnosov med ljudmi. Z njihovo pomočjo so identificirali štiri glavne kategorije seksa glede na trajanje. 

V prvo sodi seks, ki traja od ene do dveh minut, kar je vsekakor prekratko. Druga kategorija je tri do sedem minut, kar so označili za ustrezno, tretja skupina je sedem do trinajst minut, kar je zaželeno, zadnja skupina, trinajst do trideset minut pa je označena kot "predolgo".

Kaj pa vi menite? Kaj imate raje – seks, ki traja dolgo ali tistega na hitro?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.