Kako se znebiti nadležnega šefa?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Foto: Blitz Film & Video Distribution Kako se znebiti šefa? Foto: Blitz Film & Video Distribution Kako se znebiti šefa? Foto: Blitz Film & Video Distribution Kako se znebiti šefa?
Čez en teden v naše kinematografe prihaja komedija Kako se znebiti šefa?, v kateri se boste nasmejali Jennifer Aniston, Kevinu Spaceyju, Jasonu Batemanu in Jamieju Foxxu.
Oglej si celoten članek

Režiser Seth Gordon, ki se je podpisal tudi pod komedijo Božič na kvadrat, sledi trem zagrenjenim prijateljem, ki jim grozni šefi vsak dan uničujejo življenja.

Nick (Jason Bateman) dela 12 ur na dan in požira vse, kar mu na mizo vrže sprevrženi nadzornik Harken (Kevin Spacey) – vse z obljubo, da bo kmalu deležen zasluženega napredovanja. Zanimiva je tudi zgodba Dala, asistenta v zobni ambulanti (Charlie Day), ki poskuša ohraniti dostojanstvo in se ubraniti nesramežljivega osvajanja dr. Julie Harris (Jennifer Aniston). Potem je tu še računovodja Kurt (Jason Sudeikis), ki je ravnokar izvedel, da namerava novi pokvarjeni lastnik njegovega podjetja Pellit (Colin Farrell) uničiti njegovo kariero ter preusmeriti strupene odpadke med nič hudega sluteče okoliško prebivalstvo.

In tako fantje, nekoliko podprti z alkoholom in z nasveti nekdanjega kriminalca (Jamie Foxx), skujejo pretanjen, a vseeno preprost načrt, kako se znebiti svojih nadležnih šefov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.