Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Kako se znebiti nadležnega šefa?

Kako se znebiti šefa?
1/4
Blitz Film & Video Distribution
Čez en teden v naše kinematografe prihaja komedija Kako se znebiti šefa?, v kateri se boste nasmejali Jennifer Aniston, Kevinu Spaceyju, Jasonu Batemanu in Jamieju Foxxu.

Režiser Seth Gordon, ki se je podpisal tudi pod komedijo Božič na kvadrat, sledi trem zagrenjenim prijateljem, ki jim grozni šefi vsak dan uničujejo življenja.

Nick (Jason Bateman) dela 12 ur na dan in požira vse, kar mu na mizo vrže sprevrženi nadzornik Harken (Kevin Spacey) – vse z obljubo, da bo kmalu deležen zasluženega napredovanja. Zanimiva je tudi zgodba Dala, asistenta v zobni ambulanti (Charlie Day), ki poskuša ohraniti dostojanstvo in se ubraniti nesramežljivega osvajanja dr. Julie Harris (Jennifer Aniston). Potem je tu še računovodja Kurt (Jason Sudeikis), ki je ravnokar izvedel, da namerava novi pokvarjeni lastnik njegovega podjetja Pellit (Colin Farrell) uničiti njegovo kariero ter preusmeriti strupene odpadke med nič hudega sluteče okoliško prebivalstvo.

In tako fantje, nekoliko podprti z alkoholom in z nasveti nekdanjega kriminalca (Jamie Foxx), skujejo pretanjen, a vseeno preprost načrt, kako se znebiti svojih nadležnih šefov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.