Kako sladka novica za Rosvito Pesek!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znana novinarka in voditeljica bo kmalu dobila novo vlogo …
Oglej si celoten članek

Da zasebno življenje Rosvite Pesek cveti, ni skrivnost, to pomlad pa je njeno družino razveselila še ena lepa novica. Legendarna voditeljica bo še letos postala babica. Njen sin Filip Pesek in snaha Nastja Kramer Pesek namreč pričakujeta dojenčka. 

"V zadnjih 14 dneh najbolj pogosto vprašanje meni in mojim bližnjim. 'A si noseča?', 'A je Nastja noseča?' Da ... počasi naraščajoč trebušček in dve košarici večji modrček je težko skriti. Potrjujeva, da je dojenček res na poti in se veseliva nove vloge, ki naju čaka,“ je Nastja, sicer solastnica uspešnega podjetja z zdravo prehrano in dodatki Malinca, sporočila na Instagramu in dodala nekaj prikupnih nosečniških fotografij. Trenutno je v četrtem mesecu nosečnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 22:00 8. Junij 2021.

    Ajoj, najbolj nedruzinska oseba kar jih poznam. Upam, da ne bo otrok prepupscen samemu sebi. Pa da ne omenim, da …

  • 17:13 8. Junij 2021.

    Pa še nekaj. Tale pesek je treba prepelat na nora TV. Bolj tja sodi kot na nacionalko

  • 17:11 8. Junij 2021.

    Aja pa še nekaj, ko se pa samopromotorjem kaj zalomi in se ločujejo pa novinarji ne smejo poročat ker je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.