Kakšen srečnež je tale moški!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste vedeli, da je srce lepe Emily Ratajkowski oddano?
Oglej si celoten članek

Zdi se, da je na tej ženski popolno prav vse. Obraz in vsak delček njenega telesa …  Emily Ratajkowski, model in igralko, je v svojem spotu Blurred Lines predstavil pevec Robin Thick. Mnogi so si ta video verjetno zapomnili tudi zaradi njenega golega telesa …

Sicer imamo za vse njene oboževalce slabo novico. Njeno srce je oddano. 28-letnica se je marca leta 2018 na skrivaj poročila s producentom in igralcem Sebastianon Bear-McClardom. Poročila sta se v mestni hiši v New Yorku, na poroko sta povabila le nekaj prijateljev. Kot je pozneje povedala, se je za takšno poroko odločila, ker se je želela izogniti stresu, ki ga s sabo prinaša organizacija večje slovesnosti. 

Emily in Sebastian sta bila skupaj šele nekaj tednov, ko sta stopila pred matičarja, poznala pa sta se že prej. Dve leti, če smo natančni. Imela sta namreč skupni krog prijateljev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.