Magazin > VIP
60692 ogledov

Kakšen srečnež je tale moški!

Emily Ratajkowski Profimedia
Ste vedeli, da je srce lepe Emily Ratajkowski oddano?

Zdi se, da je na tej ženski popolno prav vse. Obraz in vsak delček njenega telesa …  Emily Ratajkowski, model in igralko, je v svojem spotu Blurred Lines predstavil pevec Robin Thick. Mnogi so si ta video verjetno zapomnili tudi zaradi njenega golega telesa …

Sicer imamo za vse njene oboževalce slabo novico. Njeno srce je oddano. 28-letnica se je marca leta 2018 na skrivaj poročila s producentom in igralcem Sebastianon Bear-McClardom. Poročila sta se v mestni hiši v New Yorku, na poroko sta povabila le nekaj prijateljev. Kot je pozneje povedala, se je za takšno poroko odločila, ker se je želela izogniti stresu, ki ga s sabo prinaša organizacija večje slovesnosti. 

Emily in Sebastian sta bila skupaj šele nekaj tednov, ko sta stopila pred matičarja, poznala pa sta se že prej. Dve leti, če smo natančni. Imela sta namreč skupni krog prijateljev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.