Kakšna izdaja: Tega mu Kate Middleton verjetno ne bo oprostila

Foto: Profimedia
Nič čudnega, da je tako prizadeta …
Oglej si celoten članek

Članek v reviji Tatler z naslovom Catherine Velika še vedno odmeva, saj se je dvor nanj odzval z "vsemi topovi“. 

Palača pravi, da je pisanje avtorice, ki je povezana z Meghan Markle, polno netočnosti, zaradi česar naj bi bila Kate zelo prizadeta. V članku je med drugim pisalo, da je vojvodinja presuha, da je na robu izgorelosti, ker sta morala z Willom prevzeti naloge, ki so bile prej Harryjeve, in da sta se z Meghan sprli zaradi nogavic. Revijo kraljevi par sedaj toži, poroča Daily Mail. 

Kate je ta članek prizadel in šokiral še toliko bolj, saj ji menda niti na kraj pameti ni padlo, da bi se ravno v tej reviji pojavila kritika na njen račun. Odgovorni urednik revije je namreč njen prijatelj iz študentskih let, Richard Dennen, s katerim je bila celo dvakrat na počitnicah, med drugim tudi v Parizu, ko je imela Kate zaradi Williama strto srce. 

Foto: Profimedia Richard Dennen
Dennen je bil menda celo na Katini poroki. Vojvodinja se je po objavi članka počutila izdano. "Veliko je neodgovorjenih vprašanj, med drugim tudi to, kdo je reviji dal informacije. Njeni prijatelji zagotovo ne,“ pravi Katin znanec.

Dennen je po kraljevem razburjenju povedal, da stoji za novinarko in njenimi viri ter da argumenti dvora nimajo podlage. "Palača je za članek vedela več mesecev. Prosili smo jih za sodelovanje. Ne drži, da niso vedeli zanj,“ je povedal predstavnik revije.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:15 12. Junij 2020.

    Čudno, da se ni dvor dvor nanj odzval z ( "vsemi topovi“.) ko so vsevprek po vseh Britanskih medijih pljuvanli …

  • 01:48 11. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • 11:58 10. Junij 2020.

    Novica za rumeni tisk, dajte s temi prenehat, le koga to zanima?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.