Magazin > VIP
3115 ogledov

Razkritje! Avtorica članka, ki je ujezil Willa in Kate, povezana z Meghan Markle!

meghan markle, kate middleton Profimedia
O tem se bodo verjetno pogovorili v ožjem družinskem krogu …

Revija Tatler je pred kratkim objavil članek, ki je močno razjezil Kate Middleton. Med drugim so pisali, da se počuti ujeto in da je na robu izgorelosti, ker sta morala s soprogom prevzeti naloge, ki bi jih sicer morala opraviti Harry in Meghan, a sta ta dva pobrala šila in kopita … Revija se je sicer tudi razpisala o domnevnem predporočnem sporu med Kate in Meghan, ki naj bi izbruhnil zaradi nogavic.

Več o tem TUKAJ.

Dvor se je na pisanje takoj odzval in informacije demantiral, Will in Kate pa sta sporočila, da bosta proti reviji nastopila z vsemi razpoložljivimi pravnimi sredstvi.

Jessica Mulroney, Meghan Markel | Avtor: Profimedia Profimedia

Sedaj se je razvedelo, da je avtorica spornega članka Anna Pasternak, dobra prijateljica nekdanje novinarke revije Tatler, Vanesse Mulroney, ki je svakinja Meghanine najboljše prijateljice Jessice Mulroney (na zgornji fotografiji)! Kako blizu sta si Jess in Meghan, priča tudi dejstvo, da je Jessica pomagala skrbeti za Archieja, ko sta morala Meghan in Harry nazaj na Otok. 

Pasternak, ki je po pisanju Daily Maila izkušena novinarka, ki je delala že za veliko znanih britanskih časnikov, kljub kraljevemu razburjenju brani svoj članek. Pravi, da so njeni viri zanesljivi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.