Kakšna predrznost: Golob neotesano nad našo pevko

Foto: Domen Jančič David Amaro Foto: Domen Jančič David Amaro Foto: Domen Jančič David Amaro Foto: Domen Jančič David Amaro
Kaj takega pa še ne, a tudi to je obrnila sebi v prid …
Oglej si celoten članek

Glasbenika ter dolgoletna prijatelja Ines Erbus in David Amaro nam po skupni uspešnici ‘Kad Ti Dotaknem Usne’ predstavljata novi, že drugi duet z naslovom ‘Baš je glupo biti sam’. Priljubljena pevca, ki svojo publiko po pandemiji končno spet navdušujeta na koncertih, sta se odločila svojo pozitivo deliti tudi med nas. S poletnimi, hitrimi ritmi nas bosta v dobro voljo spravljala s pesmijo ‘Baš je glupo biti sam’. 

“Znati biti sam je lepo in ima tudi to prav poseben čar, a deliti lepe trenutke s svojimi najbližjimi pa je neprecenljivo, zato tudi rečeva, kako zelo neumno je biti sam. Zakaj bi bil? Če pa se imaš lahko z nekom še toliko lepše,” sta povedala David in  Ines, ki sta skupaj z Goranom Šaracom tudi soavtorja novega singla.

“Pesem je nastala po zmagi na Ohridskem festivalu v Makedoniji. V dobrem duhu smo na poti nazaj v Slovenijo, v avtu začeli ustvarjati novo melodijo. Ker sva ob promociji prvega dueta tako zelo uživala, sva se neskončno veselila naslednjega skupnega projekta,” sta nam zaupala.

Glasbenika sta videospot posnela v Londonu, kjer sta se po londonskih ulicah sprehajala v družbi svojih prijateljev, s seboj pa sta za potrebe videa peljala tudi celostno snemalno ekipo. “Golob se mi je podelal na glavo,” je v smehu povprašali Ines, ko smo jo povprašali o zanimivih prigodah s snemanja. 

“Še preden smo začeli s snemanjem prvega kadra me je na glavi presenetilo darilo z neba. Prvič v življenju me je na sveže urejeno frizuro pokakal golob. In to s prav velikim kupčkom. Brez pretiravanja. Računam na to, da je bilo to za srečo in da bo pesem postala uspešnica,” dodaja Ines.

Ines Erbus

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:59 27. Maj 2022.

    Večina novinarjev je pokvarjenih,tisto malo poštenih pa izumira...

  • 08:27 22. Maj 2022.

    Doma pa jo bo pričakala golobja greznica, ne samo en kakec.

  • 16:10 20. Maj 2022.

    Zakaj JJ noče več v Benetke? Ker je tam preveč golobov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.