Magazin > VIP
54450 ogledov

Kakšna predrznost: Golob neotesano nad našo pevko

David Amaro
1/4
Domen Jančič
Kaj takega pa še ne, a tudi to je obrnila sebi v prid …

Glasbenika ter dolgoletna prijatelja Ines Erbus in David Amaro nam po skupni uspešnici ‘Kad Ti Dotaknem Usne’ predstavljata novi, že drugi duet z naslovom ‘Baš je glupo biti sam’. Priljubljena pevca, ki svojo publiko po pandemiji končno spet navdušujeta na koncertih, sta se odločila svojo pozitivo deliti tudi med nas. S poletnimi, hitrimi ritmi nas bosta v dobro voljo spravljala s pesmijo ‘Baš je glupo biti sam’. 

“Znati biti sam je lepo in ima tudi to prav poseben čar, a deliti lepe trenutke s svojimi najbližjimi pa je neprecenljivo, zato tudi rečeva, kako zelo neumno je biti sam. Zakaj bi bil? Če pa se imaš lahko z nekom še toliko lepše,” sta povedala David in  Ines, ki sta skupaj z Goranom Šaracom tudi soavtorja novega singla.

“Pesem je nastala po zmagi na Ohridskem festivalu v Makedoniji. V dobrem duhu smo na poti nazaj v Slovenijo, v avtu začeli ustvarjati novo melodijo. Ker sva ob promociji prvega dueta tako zelo uživala, sva se neskončno veselila naslednjega skupnega projekta,” sta nam zaupala.

Glasbenika sta videospot posnela v Londonu, kjer sta se po londonskih ulicah sprehajala v družbi svojih prijateljev, s seboj pa sta za potrebe videa peljala tudi celostno snemalno ekipo. “Golob se mi je podelal na glavo,” je v smehu povprašali Ines, ko smo jo povprašali o zanimivih prigodah s snemanja. 

“Še preden smo začeli s snemanjem prvega kadra me je na glavi presenetilo darilo z neba. Prvič v življenju me je na sveže urejeno frizuro pokakal golob. In to s prav velikim kupčkom. Brez pretiravanja. Računam na to, da je bilo to za srečo in da bo pesem postala uspešnica,” dodaja Ines.

Ines Erbus | Avtor:

 

Komentarjev 6
  • tomaz696 12:59 27.maj 2022.

    Večina novinarjev je pokvarjenih,tisto malo poštenih pa izumira...

  • Avatar Minovak
    Minovak 08:27 22.maj 2022.

    Doma pa jo bo pričakala golobja greznica, ne samo en kakec.

  • endrug 16:10 20.maj 2022.

    Zakaj JJ noče več v Benetke? Ker je tam preveč golobov.

Sorodne novice