Magazin > VIP
85614 ogledov

Naš pevec razkril, s katero znano Slovenko bi, če ne bi bil gej

David Amaro Instagram
Opa, ima dober okus tudi za ženske, čeprav ga ne privlačijo …

Naš pevec in radijski voditelj David Amaro, ki se je konec tedna uvrstil v finale EME, je zamenjal vloge in se v svoji Youtube rubriki Quickie znašel v vlogi gosta. Vroča vprašanja sta mu postavljala sodelavca in voditelja Melani Mekicar in Jaka Peterka.

"David, s katero žensko bi bil, če ne bi bil gej," ga je zaslišala Melani, David pa je priznal: "Bil bi z Ines Erbus, samo mi je preveč kot sestra. Ali pa Patricijo Pangeršič, ona mi pa ni kot sestra."

Odgovoril pa je tudi na ostala žgečkljiva vprašanja, kako se je na parkirišču predajal strastem, nastopil pijan in skoraj pristal v trojčku. Kako, zakaj in s kom preverite v spodnjem videu ...

Komentarjev 7
  • Avatar Zala
    Zala 18:50 10.februar 2022.

    Če je gej, kaj gleda za ženskami?

  • matermila 17:53 10.februar 2022.

    Kot bi našega Rolfija vprašal al bi raje kislo zelje, al endivjo, čeprav je kuža. Ana H. Fetihova se pa nikakor ne more lotit resnega dela.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:26 10.februar 2022.

    kaj se je pa s tem fantičem zgodilo? Z ponižnega sramežljivega pevca je postal ena velika afna, ki misli kako pomemben je. Pa mal se je treba ven metat z angleščino, kaj. Uf, kaj tako zelo antipatičnega na naši s ...prikaži več ceni pa že dolgo ne.

Sorodne novice