Magazin > VIP
22126 ogledov

Tudi ta naša pevca dobrodošla na jugu, pri nas pa ...

david amaro, ines erbus Domen Jančič
Nagrade kar dežujejo!

Varovanci glasbenega producenta Gorana Šaraca v tujini spet žanjejo uspehe. Pred kratkim je 2. nagrado publike in nagrado za najboljšo debitantko na Melodijah Istre in Kvarnerja prejela Darja Gajšek, prejšnji teden pa sta na Ohridskem festivalu v Makedoniji slavila Ines Erbus in David Amaro, ko sta s skladbo Kad ti dotaknem usne dobila nagrado za pesem festivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES EЯBUS (@ineserbus)

Šarac pogosto pove, da so njegovi varovanci v domači Sloveniji spregledani, sploh s strani radijskih postaj, na Balkanu pa žanjejo velike uspehe, kar je razlog, da pojejo tudi v hrvaščini. No, skladba Kad ti dotaknem usne vsekakor ni bila spregledana, saj ima na Youtubu že več kot milijon ogledov.

Sicer pa tako Amaro, ki smo ga spoznali v šovu Znan obraz ima svoj glas, kot Gajškova ne ustvarjata le kot glasbenika, temveč tudi kot voditelja. Darja na televiziji, David pa na radiu. 

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 21:14 19.september 2021.

    Pri nas ima radijske postaje v šahu Maraaya, ni važno kaj izda kdo od njih oz povezanih z njimi, pri nas se vrti. Od tega tudi vlečejo denar od Sazasa. vse je povezano, sama korupcija

  • Erin_Williams 11:13 19.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice