Magazin > VIP
18091 ogledov

Goran Šarac o zaroki: "Nekateri ti srečnega konca ne dovolijo"

Goran Šarac RTV4/ zurnal24.si
Goran Šarac si ni mislil, da bo njegova nova zveza dvignila toliko prahu.

Goran Šarac, vdovec pevke Simone Weiss, je lansko leto našel novo ljubezen, s katero bosta letos stopila v zakon, kar je pri nekaterih sprožilo vrsto različnih čustev, a Šarac pravi, da mu je pomembno le to, kaj si o tem mislita njuni družini. "Sem tradicionalen človek in tudi razmerje med moškim in žensko jemljem tradicionalno. Prijateljevanje mi  pri letih, ki jih imam, ne zadošča več, posebej, ker imava otroke. Jaz sem klasičen mož, ki vse ureja od zunaj, ženska pa od znotraj skrbi za milino in toplino. Tako smo mi živeli. Pomembno mi je le to, kako najino zvezo sprejemajo moji otroci, Janin sin, moja mama in Simonini starši in oni so najino zvezo sprejeli," pravi Šarac. 

simona weiss Magazin Goran Šarac: Tri leta po smrti Simone Weiss gre pred oltar

Goran je že povedal, da mu je Simona, ki ga je dobro poznala, pred smrtjo dala nekakšen napotek, kako naj si organizira življenje, da bo srečen, o komentarjih, ki so se po zaroki vsuli nanj, pa dodaja: " Želel bi si, da bi bil svet bolj sočuten. Čeprav se večina ljudi z najino odločitvijo strinja, nekateri ljudje ob tragediji še vedno pričakujejo tragedijo do konca. Pri nas ti srečen konec, ki ga imajo tako radi Američani, ni dovoljen. A meni kot očetu in vdovcu je važno le to, kaj si ob tem mislijo najini otroci in družina. Oni Jano poznajo, so jo sprejeli in se s tem strinjajo." 
simona weiss Magazin Takšno dovoljenje je dala Simona Weiss svojemu možu, tik preden je umrla

goran šarac | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

Komentarjev 7
  • doles_avrelija 17:14 18.februar 2019.

    Joj kaksen konec Sarac pa kje ti zivis ?

  • Janez_53 19:35 05.januar 2019.

    Pa kaj bluziš, Šarac??? KDO ti ne pusti "srečnega konca"? Si tako nesamozavesten, da jokcaš po časopisih, ker kakšnemu trotlju ni všeč tvoje novo razmerje? Pošlji jih nekam in napravi tako, kot je vama všeč in pusti trotlje, naj uživajo ...prikaži več v svojih frustracijah!

  • marsal 18:32 05.januar 2019.

    Kaj cviliš? Če ti bo ta ušla , boš pa drugo kupil.

Sorodne novice