Magazin > VIP
12185 ogledov

Helena Blagne prvič o rivalstvu s pokojno Simono Weiss

simona weiss Studio Gong
Znano je, da sta svetlolasi pevki nekoč veljali za največji tekmici na naši glasbeni sceni.

Novinarka, voditeljica, pisateljica in igralka Vesna Milek je v svoji oddaji Od blizu prejšnji teden gostila pevko Heleno Blagne, ki bo 8. decembra v Hali Tivoli praznovala trideseto obletnico svoje glasbene kariere.  Kljub temu da Milekova velja za spraševalko, ki celo iz intervjuvancev z najtršim oklepom izkoplje najbolj intimne zgodbe, ji pri Heleni to žal ni uspelo. Blagnetova je pred kamero prišla z masko glasbene dive, sicer iskrene in tople, in svojo vlogo, kot vsakič, odigrala z odliko. Za publiko, kot svoje oboževalce rada naziva, bo to verjetno edini košček njene osebnosti, ki ga je pripravljena deliti.

helena blagne Magazin Blagnetova pravi, da se ženske njenih let tega ne sprašuje

Sta se pa dami dotaknili teme, o kateri Helena skoraj nikoli ni govorila. O njenem rivalstvu s pokojno pevko Simono Weiss. Milekova je poudarila, da je še mož pokojne pevke, Goran Šarac, povedal, da je bila Simona eterična lepotica, ki so jo množice oboževale, med tem ko je Helena že od nekdaj veljala za zapeljivo fatalko oziroma vamp žensko. Blagnetova je izdala, da je bilo njuno rivalstvo le igra in da je zdrava konkurenca vedno dobrodošla. "Ni bilo rivalstva, to so bolj mediji želeli. To boksanje v ringu. Pa ga niso doživeli. Malo je bila to tudi najina igra, ker to je zgodba, to ljudje rabijo, kruha in iger, to jim je treba dati,"  je bila jedrnata. 

Helena Blagne | Avtor: MMC RTV SLO MMC RTV SLO

simona weiss Magazin Takšno dovoljenje je dala Simona Weiss svojemu možu, tik preden je umrla
Komentarjev 2
  • Snežinko 15:55 24.november 2018.

    Zakaj bo pa koncert v hali Tivoli in ne v Stožicah? A se ne hvali okoli, da je napolnila Stožice? Ajaaaaaa, tokrat ne bo Dunajskih dečkov... v tem primeru upam, je razdelila dovolj zastonj kart med sorodnike in znance, da ...prikaži več bo Tivoli vsaj napol poln, sicer bo blamaža svetovnega formata...