Magazin > VIP
13071 ogledov

Blagnetova pravi, da se ženske njenih let tega ne sprašuje

helena blagne Mediaspeed
Helena Blagne je izbrance včeraj zabavala v klubu Sputnik.

Po tem, ko je poklepetala z novinarji, se fotografirala in spila pol kozarca piva, je Helena Blagne v dolgi leopardji obleki in novih kavbojskih škornjih, kot je izdala občinstvu, napovedala svoj decembrski koncert. Vrača se tja, kjer je začela, v Halo Tivoli. A tokrat ne sama, pač pa v družbi glasbenih prijateljev, ki jih je razkrila sinoči. Družbo na tivolskem odru ji bodo 8. decembra delali Manca Špik, Raay, Elvis Jackson, Sopranos, Marko Hatlak Band in drugi.

Helena Blagne Magazin Moški, ki je Heleni Blagne pomagal 'šokirati' javnost

Na koncert se naša glasbena diva, kot jo radi naslavljajo, pripravlja že od marca. "Seveda sem nostalgična, ker se vračam na prizorišče svojih začetkov, hkrati pa se že zelo veselim, saj mi bodo družbo na odru delali sami odlični glasbeniki." Sicer pa Helena ni aktivna le na glasbenih odrih, temveč tudi na gledaliških. Skupaj z Zvezdano Mlakar, Salome in Urško Markež polnijo dvorane s predstavo Menopavza, v kateri Helena zelo uživa. Je tudi sama že izkusila minuse tega obdobja? "To pa se ženske mojih let ne sprašuje," je povedala z nasmeškom na obrazu. Z leti pri Blagnetovi je pač tako, da jih tako dobro, celo odlično, skriva, zato si dovolimo skoraj vsako vprašanje.

helena blagne | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Helena Blagne Magazin Navdušena Helena Blagne vriskala od veselja

Sicer pa Helena sinoči ni najavila le svojih glasbenih gostov in z nekaj skladbami počastila izbrano občinstvo, pač pa ji je njena založba, Dallas records, podarila zlato ploščo za zadnji album 10 izbranih, ki je izšel leta 2011. Ob tem dogodku so jo prišle podpreti tudi glasbene kolegice Manca Špik, Alya in Nuška Drašček.

 

Komentarjev 11
  • dominik87 19:13 20.november 2018.

    Saj ne vem,nikoli se mi ni dopadla njena muzika,mislim,da je vse preveč kičasto in ne vem kakšen je problem,če si v meni ali ne,saj je to normalno

  • miki1234 17:46 20.november 2018.

    samo po tistem groznem krohotu se jo še prepozna ...

  • Snežinko 12:26 20.november 2018.

    Ana, napiše se glasbena diva, kot jo radi naslavljaMO, nenaslavjaJO! za glasbeno "divo" ste jo krstili novinarji, sicer pa je čisto podpovprečna pevka, nič drugega in svetlobna leta od DIVE... očitno vam novinarjem ni jasno, kaj pomeni izraz "DIVA": zelo ...prikaži več slavna igralka ali pevka; zvezda, zvezdnica (vir: SSKJ). Helenca ni niti eno od tega. Pevka, nič drugega. Niti zelo slavna, še manj zvezda.

Sorodne novice