Magazin > VIP
13822 ogledov

Helena Blagne: To je samo žalitev in nič drugega

Helena Blagne C.C.
V dolgi karieri je poleg pohval gotovo prejela tudi kakšno kritiko.

Helena Blagne je na slovenski glasbeni sceni že več kot dve desetletji in v dolgi in uspešni karieri je bila deležna tako številnih pohval kot tudi kritik. Skozi leta se je je zaradi njenega stila, večne elegance in glamuroznosti prijel vzdevek 'prva prava diva Slovenije'.

In kaj pevka pravi na kritike? "Kritike so vedno dobrodošle. Tako pozitivne kot tudi negativne. Pomembno je samo, da izvirajo iz konkretnega primera in strokovnega vidika. Kritika, ki izvira iz nekega osebnega konteksta je samo žalitev in nič drugega."

Pevka, ki bo gostovala tudi v muzikalu skupine Agropop Alpska saga, pravi, da kljub dolgoletni karieri še vedno ne zna vsega. Pri sebi najbolj ceni delovno vnemo in željo po strokovnem izpopolnjevanju. V okviru muzikala bo na odru zapela svojo, zdaj že legendarno, pesem Mačo.

Helena bi morala nastopiti na Alpski sagi, ki je bila predvidena za 1. september v Križankah, a so predstavo zaradi slabega vremena prestavili. Kot so za Žurnal24 povedali na Eventimu, bodo vsi, ki so kupili karte za Alpsko sago v Križankah, predstavo lahko videli v Mengšu 14. septembra in 1. oktobra. Helena naj bi nastopila oba večera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice