Magazin > Film & Glasba & TV
1786 ogledov

Helena Blagne ve, kako ganiti javnost

helena blagne Raay Music
Pri tem sta ji pomagala dva znana Slovenca.

Ljubljenka slovenskih src, Helena Blagne, se z zvezdniško avtorsko zasedbo vrača z novo skladbo Ti boš vedno prvi, s katero npoveduje težko pričakovani album, ki bo izšel naslednje leto. Besedilo je napisal Drago Mislej -Mef, eden najbolj plodnih avtorjev slovenske popularne  glasbe in letošnji dobitnik velike nagrade Franeta Miličinskega – Ježka, za glasbeni podpis je zaslužen glasbeni producent Raay.

"Skladba govori o odhajanju in vračanju, o varnem pristanu, ki ga ljubljeni osebi nudimo, ne glede na vse, in v katerega se lahko vedno vrne, tam pa bo jo bo čakala toplina prave ljubezni. Čustvena interpretacija Heleninega enkratnega vokala, ko prepeva 'Naj bo dan, naj bo noč, vedno bova tu midva. Še ko mene več ne bo, ko postala bom nebo, ti boš vedno prvi', bo poslušalcem potrkala na srce in zagotovo izvabila kakšno solzo,“ menijo pri Helenini glasbeni založbi.



"V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca slovenskih poslušalcev,“ je zadovoljna Helena, ki je navdušena nad sodelovanjem z Raayem in Mefom: "Krasno je sodelovati s tako nadarjenim glasbenikom kot je Raay. Natančen in profesionalen, dobro ve kaj hoče in pričakuje od pevca in kar je zelo pomembno - iz izvajalca potegne tisto najboljše. Mef pa je nedvomno eden najboljših piscev besedil, piše jih z občutkom in neposredno. Ustvaril je čudovit tekst, meni pisan na kožo.“

Komentarjev 1
  • Lavdan 07:47 08.november 2017.

    Že trka, ona in Stane Vidmar, a jih moraš imeti vsaj 80.