Magazin > VIP
21821 ogledov

Mitja Zaman vs. Helena Blagne: Tako se je končala odisejada na sodišču

Mitja Zaman Saša Despot
Na sodišču zmago slavila Helena Blagne.

Po poročanju Slovenskih novic je ljubljanska okrožna sodnica Vera Gams Premerl v celoti zavrnila tožbeni zahtevek Mitje Zamana, nekdanjega moža Helene Blagne, ki je zahteval ničnost sporazuma o delitvi premoženja iz let 2006 in 2012.

Po besedah pevkine zagovornice, je Helena med pravdanjem, ki se je začelo aprila lani, dokazala, da je premoženje ustvarila s svojim delom, da je Zamana preživljala in da hiša v Žabnici ne spada v skupno premoženje, ker jo je kupila sama, in to še pred poroko.

Zaman je sodišču predložil bančne izpiske, s katerimi je poskušal dokazati, da je z delom v Bosni in Hercegovini družini nakazoval denar, a sodnice ni prepričal. "Tudi, če je zaslužil s posli v BiH, se ta denar v skupnem gospodinjstvu z Blagnetovo ni pojavil,“ je ugotovila sodnica.

 

Komentarjev 5
  • klincek 06:43 19.maj 2018.

    janko89 Ni lepo žaliti drugih,ki mislijo z svojo glavo.Tebe bo še kap,ko se tako boriš za eno prostitutko.

  • janko89 00:33 19.maj 2018.

    Omega sova stara , si ti kaj boljša prasica - ko želiš drugemu slabo - želiš da bi ona ostala brez vsega - pa saj je bilo to njeno - budala od budale si ! kaj zdaj kriviš heleno - ...prikaži več - vsak se odloča sam -

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 21:29 18.maj 2018.

    Škoda,da Helena ni ostala brez vsega!! Taka ženska,ki razdre zakon in UKRADE očeta 3 otrok si ne zasluži drugega kot,da propade!! Vendar pa slovenski sodni mlini ne sodijo pošteno in drugega ni bilo za pričakovati!!