Magazin > VIP
38604 ogledov

Takšno dovoljenje je dala Simona Weiss svojemu možu, tik preden je umrla

Goran Šarac RTV4/ zurnal24.si
Goran Šarac, glasbenik in soprog pokojne pevke Simone Weiss, je razkril nekaj ženinih zadnjih ganljivih trenutkov.

Goran Šarac je bil na predvečer dneva mrtvih v oddaji Od blizu gost novinarke, igralke in pisateljice Vesne Milek. Kot je za Vesnine intervjuje značilno, ji je tudi Šarac zaupal neka najintimnejših resnic. Med drugim tudi to, kako mu je žena na smrtni postelji natančno opisala, kakšno žensko si mora poiskati. "Vedela je, da jaz kot človek nekoga rabim ob sebi," je povedal  Šarac in odkrito priznal, da si pot žalovanja lajša tudi s povsem novimi poznanstvi, med katerimi je tudi nova ženska, Jana

simona weiss Simona Weiss Magazin Tako se je pokojni Simoni Weiss za rojstni dan poklonil mož

V studiu se mu je pridružila dr. Manca Košir, ki mu je bila v času Simoninega odhoda v veliko oporo, hkrati pa sta skupaj dokončala in izdala Simonino doktorsko delo Leseni deček sodobnega časa, o aspergerjevem sindromu, ki ga preko sina Goran in Simona dobro poznata iz prve roke.  
goran šarac Magazin Goran Šarac: On ga je po smrti Simone Weiss spoznal z novo partnerko

Goran pa je razkril tudi ganljivo zgodbo o tem, kako močno si je Simona želela spoznati Pedra Opeko, a je bila z močmi preveč na koncu, da bi se takrat udeležila njegovega srečanja v Ljubljani. Kot bi naključje želelo, je Goran v tistih dneh Pedra srečal pred bolnišnico in ga prosil, ali se lahko oglasi pri Simoni, ki jo Opeka pred tem seveda ni poznal. Manca je povedala, da je takrat pred Pedrom stal ljubeč  in iskren moški, ki mu oče seveda ni mogel reči ne. 
Komentarjev 1