Magazin > VIP
25830 ogledov

Šarac po Facebooku nad svetlolaso pevko

vanja kuštrin Facebook
Vanja Kuštrin mu je odgovorila.

Gorana Šarca, moža Simone Weiss, je zmotila Vanja Kuštrin. Očita ji slabo kopiranje. "Ko to vidim ne morem, da ne bi pomislil koliko truda, upov in denarja vlagaš v to, da gradiš image osebe brez lastne identitete, ki se oprijema že videnih vzorcev. Če lahko predlagam, zamenjaj ekipo...“ je bil kritičen Šarac.

Kuštrinova mu je odgovorila, da je trenutno zadovoljna s svojim videzom. "Če bi upoštevala vsako mnenje in kritiko bi moja identiteta izpuhtela. S časom se vsi spreminjamo, v katero smer, pa bom prepustila le sebi, času in kolesu življenja, ki se obrača za vsakega.“ Šarac ni popustil. Svetlolaski je rekel, da ji lahko pove, katero osebo "slabo kopira“.

šarac | Avtor: facebook facebook


"Opažam, da sem vas s svojo podobo pritegnila, saj mi neprestano pišete. Vsaka kritika je dobrodošla tako zame, kot za mojo ekipo, ki skupaj plujemo po glasbeni poti. Kako bomo pluli, se bom SAMA odločala in posvetovala z ljudmi katerim zaupam! Sem Vanja Kuštrin in to ostajam! Nisem kopija, ne kopiram, sem ena in edina! Imam določene ovire na glasbeni poti in zame je precej težja pot, kot za nekatere, ki delujejo po vezah in poznanstvih. Pristajam na pošteno delo in si gradim svoj image z svojim lastnim delom in trudom! Verjamem, da so me ljudje začutili, kot je že razvidno od ogromnega števila poslušalcev, obiska na youtube kanalu, predvajanje nekaterih mojih skladb po slovenskih in hrvaških radijskih postajah, vse več je nastopov in še bi lahko naštevala... Ponosna sem na svoje dosežke in verjamem, da se bo uspeh samo še stopnjeval!“ mu je na provokacijo odgovorila pevka.

 

Komentarjev 7
  • McClain 19:22 15.november 2017.

    oba sta blesava, pust babo naj dela kar hoče. Še Mercedese in Land Roverje kopirajo do nezavesti, pa zato to ne bodo nikoli ne Mercedesi ne Land Roverji. No, ona je pa še omejeno pismena za povrhu.

  • pje 13:13 15.november 2017.

    Sem si vzel malo časa, da pogledam njena dva video posnetka preden komentiram to še meni nepoznano gospo oz. gospodično. Povem lahko samo to, da naj se poprime raje drugega dela in ne petja.

  • Ledena 13:06 15.november 2017.

    Brez ironije in hudobije,res poskusam imeti cimbolj razsirjena obzorja na cimvec podrocjih,ampak za to punco oziroma zensko se nikoli v zivljenju nisem slisala.