Magazin > VIP
30818 ogledov

Goran Šarac: Tri leta po smrti Simone Weiss gre pred oltar

simona weiss Studio Gong
Vdovec Simone Weiss je našel srečo v ljubezni, ki jo ne želi izpustiti.

Goran Šarac, glasbenik, ekonomist in politik, tudi vdovec pokojne glasbene legende Simone Weiss, je tri leta po smrti žene, s katero si je zasebno in poslovno pot delil več kot tri desetletja, sprejel novo romantično odločitev. Na Facebooku je sporočil, da se je zaročil s svojo ljubeznijo Jano Polak, s katero sta par že nekaj časa. Šarac nam je pred kratkim zaupal, da je bila prav Jana tista, ki ga je vrnila nazaj v življenje, spoznal pa ju je njegov brat Miki Šarac, poslovni in zasebni partner pevke Tanje Žagar.

simona weiss Magazin Goran Šarac: Vdovec Simone Weiss ne skriva, da ima prijateljico

Goranu so ob tej priložnosti na Facebooku čestitali številni prijatelji, ki vedo, kako težko mu je bilo in mu še vedno je ob izgubi najboljše prijateljice in soproge. Šarac je novembra, ob dnevu mrtvih, v televizijskem intervjuju z Vesno Milek povedal, da mu je Simona ob smrti natančno opisala, kakšno žensko naj si najde, ko nje ne bo več, in Šarac pravi, da je opisala Jano. 

simona weiss Magazin Takšno dovoljenje je dala Simona Weiss svojemu možu, tik preden je umrla

Goran Šarac | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 9
  • ode 17:00 04.januar 2019.

    Ženšče je bilo popolnoma brez posluha. Jo je kdo imel priliko slišati pri petju v živo, brez plejbeka? Katastrofa. Še slabša od Tanje Žagar. P.S. Sta Marjan in Goran v sorodu?

  • straniscar 18:23 03.januar 2019.

    Prokleti straniščar rdeči. Boli me kurac zate

  • brenda 17:40 03.januar 2019.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja lahko vložijo na spletu, zato sem se odločil, da ga preučim. No, začel sem z njim in spremenil življenje. ➨➨➨➨➨➨ www.WebJob33.Com

Sorodne novice