Magazin > VIP
72541 ogledov

Naša pevka v tujini nagrajena, pri nas pa spregledana

Darja Gajšek Instagram
Producent naše pevke in voditeljice se je pohvalil in hkrati potožil, da jo radijske postaje pri nas ignorirajo …

Darjo Gajšek večina pozna kot voditeljico oddaje Slovenski pozdrav, ki jo je nekoč vodila z Blažem Švabom, A Darja je tudi nadarjena glasbenica, ki je žal pogosto spregledana, kot pravi njen glasbeni producent Goran Šarac. So pa Darjo zato opazili naši sosedje, ki so jo nagradili na Melodijah Istre in Kvarnerja.

"Povedal vam bom po domače: Naši poslušalci menijo, da so hrvaški pevci boljši, bolj emotivni v petju, da je njihova glasba boljša kot Slovenska. Oni, ki so svojih vajeni, pa mislijo obratno. Darja je bila na Melodijah Istre in Kvarnerja pravo odkritje - visoka, blond, nežna, z božajočim glasom, s pesmijo, ki seže do srca … Vse komplimente je doživela. In je edina po skoraj štiridesetih letih, ki je za skupino Pepel in kri nagrajena na resnem hrvaškem festivalu. A ni hecno, da mora oditi v tujo državo, peti v tujem jeziku, da ji izrečejo priznanje, ker na slovenskih odrih in radijskih postajah za njo ni prostora, oziroma ga je zelo malo," je Šarac zapisal na Facebooku in objavil fotografijo z Darjo in zavidljivo festivalsko nagrado.

Po velikem finalu v Crikvenici, seštevku glasovanja vseh treh večerov in spletnega glasovanj je dobila skupno 2. nagrado publike in nagrado za najboljšo debitantko. Njeni hrvaški skladbi Nevestica Istarska lahko prisluhnete spodaj. 

Komentarjev 15
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 20:14 12.september 2021.

    Dreiakorden musikanten, prepovedat z zakonom in uvest strogo cenzuro za tako butasto musko, ta muska je edino všeč "visoko" izobraženim članom SDS-a in twitota!

  • munja 11:40 12.september 2021.

    Bi rekel, da je pred kamero nesproščena. Ne vem, ne sede mi. Bolj mi je bila všeč tista, ki jo je nasledila - bolj naravna in bolj sproščena.

  • rogixl 09:34 12.september 2021.

    Malo je preveč pocukrana.

Sorodne novice