Magazin > Film & Glasba & TV
40656 ogledov

Blaža Švaba zamenjala Darja Gajšek!

darja gajšek RTVS, Katja Kodba
Poletni pozdrav je nova narodno-zabavna glasbena oddaja, ki bo na sporedu ob petkih ob 20. uri na TV SLO 1, premierno že 2. julija. Vodila jo bo priljubljena voditeljica Darja Gajšek.

Vsestransko nadarjena Darja Gajšek se vrača na male zaslone. Ob petkih bo na TV SLO 1 na sporedu njena nova glasbena oddaja Poletni pozdrav, ki bo zamenjala Švabovo oddajo V petek zvečer, ki se na spored vrača šele jeseni.

"Izjemno vesela sem, da bomo znova skupaj vsak petek ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija. Obljubljam vam odlično glasbeno družbo, saj v goste prihajajo številne glasbene legende narodno-zabavne glasbe, slišali pa boste tudi kakšno glasbeno premiero. Z mano tako na televizijske zaslone prihaja harmonika in lepa slovenska narodno-zabavna glasba. Slovenci imamo izjemno kvalitetno glasbo in ta nam je v krvi, zato sem zelo vesela, da se v moji družbi narodno-zabavna glasba v vsem svojem sijaju vrača na 1. program Televizije Slovenija. V vsakem Poletnem pozdravu bomo veliko peli, klepetali z glasbeniki in obujali spomine na tiste zlate čase, ko so veselice trajale tudi po več dni. V vsaki oddaji bomo predstavili tudi mlad, perspektiven ansambel, ki veliko obeta in si zato zasluži prostor in pozornost gledalcev. Bomo pa v Poletnem pozdravu iskali tudi Naj spot Poletnega pozdrava, saj je želja uredništva tudi v tem, da spodbudimo ansamble, da snemajo odlične video izdelke ter s tem skupaj skrbimo tudi za bogat in pomemben glasbeni arhiv," se veseli Darja, ki je z Blažem Švabom dolgih sedem let skupaj ustvarjala priljubljeno oddajo Slovenski pozdrav, ki pa se je lansko leto poslovila.

Darja Gajšek tako je izvedela Magazin Voditeljico Darjo Gajšek pri ukinitvi Slovenskega pozdrava prezrli

"Slovenski pozdrav je bila uspešna zgodba, ki smo jo 7 let snemali v Begunjah. Super zgodba, 200 oddaj, 6 silvestrskih in 5 festivalov polka in valček. To je bila srčna in uspešna zgodba. Imeli pa smo tudi ta privilegij, da smo lahko posneli poslovilno sezono, 8 oddaj, v katerih smo se spominjali najlepših trenutkov in zgodb. Z Darjo naju ljudje povezujejo s to oddajo, super sva se ujela, veliko jih je reklo, da sva vodila tako, kot da bi si brala misli. V petek zvečer pa je povsem nova oddaja, z drugo vsebino in ekipo. Enako je le to, da jo delam jaz. Skupaj z Juretom Karasom," je Blaž razložil odločitev, da bo novo oddajo vodil z Melani Mekičar in ne Darjo. 
 

Komentarjev 3
  • munja 11:45 12.september 2021.

    Malo preveč je osladna in nesproščena. S tistim "lušno bo" mi je že presedala.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:32 17.junij 2021.

    No pa si je kmečka butara le izborila pojavljanje na televiziji, čeprav jo je antipatični Švab grdo odpikal.

  • Edward_Adkins 12:12 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦