Magazin > VIP
43469 ogledov

Opa, Darja Gajšek z golo kožo poskrbela, da je ne bomo pozabili

Darja Gajšek mediaspeed
Voditeljica in pevka dobro ve, kako pritegniti pozornost …

31-letna voditeljica ukinjene oddaje Slovenski pozdrav, Darja Gajšek, je tudi odlična glasbenica, ki obvlada igranje na harmoniko in svoje oboževalce v zadnjem času rada razveseli s svežimi vižami. Ob prazniku dela je objavila novo skladbo in videospot Od začetka pa do konca, ki pa je tudi prava paša za oči.

Darja je namreč v prelepi Lipici pela v kratkih hlačkah in pokazala svoje res dolge noge, saj marsikdo ne ve, da je voditeljica visoka kar 178 centimetrov. 

Darja pa še vedno ni opustila tudi televizijskih sanj in šušlja se, da se bo morda vrnila z novo narodno zabavno oddajo. "V sedmih letih sem se pred kamero tako skalila, da lahko pred njo stojim tudi sama. Trenutno se pogovarjamo o nekaterih stvareh, a dokler se ne realizirajo, o tem ne bi govorila. Lahko pa povem, da delam na tem, da se jaz in narodno zabavna glasba vrneva na TV zaslone. To si želim delati," je Darja marca povedala za naš medij, razkrila pa je še, da se je tudi sama borila za termin nove petkove oddaje, a je zmagal koncept Blaža Švaba z novo oddajo V petek zvečer: "Želela sem biti petkova družba. Da se bo Slovenski pozdrav zaključil, sem izvedela iz medijev. Škoda, ker smo imeli res lepo gledanost, tudi poslovilna sezona. Zaradi tega sem naredila koncept za novo narodno zabavno oddajo in ga poslala vodstvu TV Slovenija, a so mi konec januarja sporočili, da so izbrali Blažev koncept, ki ga je naredil s svojo novo ekipo. A narodno zabavna glasba ima kaj za povedati in glas ljudstva ne more biti utišan."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice