Magazin > VIP
67464 ogledov

Paparaco: Je to dokaz, da je naš pevec s fantom pripravljen na naslednji korak?

David Amaro
1/3
Zurnal24 foto
Ujeta!

Pevec in radijski voditelj David Amaro je leta 2020 za zurnal24.si povedal, da je že pet let samski in da se ne bo ustalil, dokler ne spozna partnerja, ki mu je pisan na kožo in bo razumel, da je zanj glasba na prvem mestu. Lansko leto pa je tako osebo spoznal, saj nam je priznal, da je srečen v še sveži in zdravi zvezi. "Kako bo v prihodnje, pa bo pokazal čas. Upam, da se oba izkaževa. Ga pa ne bi izpostavljal, saj ni iz glasbenega sveta in tudi ne vem, če bi si on tega želel," je odkrito povedal septembra.

Očitno pa si mlada golobčka že po nekaj mesecih zveze ustvarjata skupni dom, saj ju je paparaco ujel med izbiranjem pohištva in dodatkov za dom v ljubljanski Ikei. David skupnih načrtov ne želi komentirati.

Sicer pa glasbenik po nastopu na Emi ne počiva. Včeraj je izšel videospot za sklabo Još uvek si lepa, srbska verzija skladbe Še vedno si lepa, ki jo je Amaro pel na letošnji Emi. ‘Još uvek si lepa’  je po mnenju mnogih komentarjev na socialnih omrežjih, ki so jo že uspeli slišati, prava nadgradnja slovenske verzije.

Kot pojasnjuje avtor pesmi Goran Šarac, je bila ‘Še vedno si lepa’ najprej posneta v srbskem jeziku. "Davidu je bilo sicer najprej ponujeno, da se s pesmijo ‘Još uvek si lepa’ udeleži Beovizije (t.j. Predizbor za predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije), a je to idejo odklonil in izrazil željo, da zastopa državo v kateri je rojen, kjer je odraščal in se čuti doma. Pomembno mu je bilo tudi, da na EMI poje v slovenskem jeziku. David je pevec, ki je vedno iskren, ne kalkulira in za tako držo mu čestitam, saj je Pevec z veliko začetnico," je povedal Šarac. 


 

Komentarjev 3
  • andrej084 17:36 18.marec 2022.

    A njemu je Golob voščil 8. marec- dam žena? Svet je šel v 3pm.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:54 18.marec 2022.

    Mali naduvanček. Ko je prišel iz Angilje, ko nihče ni vedel zanj, se mi je zdel še simpatičen, zdaj pa misli kaj je, ko je bil dvakrat na televiziji.

  • matermila 08:22 18.marec 2022.

    Fetihca je zdaj začela še s toplovodarji. Pa kam gre ta svet, luba Gela.

Sorodne novice