Magazin > VIP
56230 ogledov

Tudi bivši mož Ive Krajnc Bagola danes živi svojo ljubezensko pravljico

Iva Krajnc Instagram
S svojim prvim soprogom je bila naša igralka poročena skoraj deset let …

Morda je marsikdo že pozabil, da je bila naša vrhunska gledališka in filmska igralka Iva Krajnc, ki že desetletje živi svojo ljubezensko pravljico z oglaševalskim gurujem in pisateljem Aljošo Bagola, nekoč poročena z drugim, tudi znanim, Aljošo. Od leta 2001 do leta 2010 je bila namreč poročena z igralcem Aljošo Ternovškom, ki se ga mnogi spomnijo po komičnem liku Duletu, danes pa na TV Slovenija vodi nadvse priljubljen kviz Vem!

Aljoša Ternovšek | Avtor: Žiga Culiberg Žiga Culiberg

Tako Iva kot Aljoša svojega propadlega zakona nista dolgo objokovala, Aljoša se je še istega leta kot se je ločil od Ive, zapletel s plesalko Lado Petrovski, s katero sta par še danes. Iva pa se je leta 2011 zaljubila v Bagolo, s katero sta danes poročena in imata hčerko Sofijo.

In čeprav zakonca Bagola veljata za enega najbolj skladnih estradniških parčkov pri nas, je v ljubezni zelo srečen tudi Ivin bivši soprog. "Časi kulturi niso naklonjeni. Važne so materialne stvari, ne duhovne. Kultura pa je duhovna hrana, ki je enako pomembna kot navadna hrana. Glede na to, da je žena svobodna umetnica, so ji te časi zelo nenaklonjeni. Kar pa se tiče najinega odnosa, se imava lepo in vse te karantene so naju samo še zbližale," o svojem drugem zakonu za zurnal24.si pravi Ternovšek. 

 
Komentarjev 5
 • Avatar Kantorenna
  Kantorenna 00:16 15.februar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 20:55 14.februar 2022.

  Iva in tale njen prvi mož sta bila pa še zelo mlada, ko sta skočila v zakonski jarem. V današnjih časih čista fikcija, da bi tak zakon lehko uspel. Važno pa je da sta sedaj oba srečna.

 • Janez_53 16:49 14.februar 2022.

  Iva Krajnc, a ti ni žal, da si menjala?