Uporabno
1247 ogledov

Proslavite valentinovo v hotelu iz leta 1989, kjer se je ta romantična tradicija začela

Hotel Esplanade arhiv hotela Esplanade Zagreb
Za letošnji dan zaljubljencev presenetite svojo ljubljeno osebo s prav posebnim valentinovim darilom – podarite romantične trenutke v prefinjenem ambientu zagrebškega hotela Esplanade. Prepustite se vzdušju art decoja, profesionalne storitve in edinstvenih gurmanskih užitkov.
1/24
arhiv hotela Esplanade Zagreb

Če razmišljate, kako bi letošnje valentinovo navdušili svojo boljšo polovico, pa ne želite potovati neka daleč, potem bo oddih v zagrebškem hotelu Esplanada prava izbira za vas. Tam boste uživali v romantični večerji v dvoje v restavraciji Zinfandel's, kjer vas bodo pričakali penina dobrodošlice, omamno dišeče cvetje, glasne klasike in romantična večerja s šestimi hodi, pripravljenimi z veliko ljubezni.

Hotel Esplanade | Avtor: arhiv hotela Esplanade Zagreb arhiv hotela Esplanade Zagreb

Romantična večerja za razvajanje brbončic

Chefinja Ana Grgić Tomić je za to priložnost naredila prefinjen izbor prav posebnih dobrot: parni tatar s citrusovimi aioli, postrežen z osvežilno pomarančno in žafranovo omako, nato ročno izdelani ravioli, polnjeni z domačo skuto in špinačo, postreženi s postrvjim kaviarjem in jadranskimi kozicami, dimljenega romba s consomméom z baziliko. Glavna jed prinaša slasten jagnječji file z mešanico graha, mete, krompirja in stepenega rjavega masla. Za konec te gurmanske pojedine bo vaše brbončice razvajala še posebna sladica z malinami, vrtnicami in rožmarinom, v katero se boste znova zaljubili, vse dame pa lahko pričakujejo razkošno darilo nagrajenega lokalnega kozmetičnega podjetja Nikel.

Hotel Esplanade | Avtor: arhiv hotela Esplanade Zagreb arhiv hotela Esplanade Zagreb

Poseben valentinov paket z nočitvijo, ki bo ostal v spominu

Praznovanje dneva zaljubljencev se nato po slastni romantični večerji v dvoje nadaljuje ob srkanju valentinovih kojtajlov v Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru - v svetovljanskem okolju s pogledom na mesto. Nato pa uživajte v zasebnih romantičnih trenutkih v dvoje v razkošju prečudovite sobe Superior. Prepustite se okusu sladke dobrodošlice in ljubezni nazdravite z vrhunskim šampanjcem, jutro pa pozdravite z izborom privlačnih zajtrkov po naročilu v sobi ali v restavraciji Zinfandel's. Izbirali boste lahko med pestro ponudbo peciva in rogljičkov, na voljo boste imeli tudi Esplanade Classic – benediktova jajca na maslenem briošu ali kraljevska jajca s prekajenim lososom in špinačo, pa avokadov toast, hrustljavo slanino in rösti krompir, slastne ameriške palačinke z jagodami in javorjevimi sadeži, javorjev sirup z medom. Za zajtrk vas čaka tudi pester izbor smutijev, narezanega sadja, stisnjenih sokov in seveda šampanjca.

Valentinovo v hotelu Esplanade bo zagotovo pravo darilo za vašo najdražjo. Takšno, ki bo zagotovo obema še dolgo ostalo v spominu.


Lahko pa svojo drago presenetite tudi s sladkim poklonom doma. Za pridih romantike v vašem domu lahko naročite rožnato darilno škatlo z dvema priložnostnima rožnatima sladicama v obliki srčka iz slastnih malin, mascarponeja, tonke in žametne rubinaste čokolade. Ta sladka, romantična gesta bo zagotovo vašo najdražjo navdušila in ji polepšala valentinovo.

Hotel Esplanade | Avtor: arhiv hotela Esplanade Zagreb arhiv hotela Esplanade Zagreb

Cena valentinove ponudbe in kako do rezervacije

Valentinova večerja v restavraciji Zinfandel's stane 770 kun na osebo (kar znaša 102,31 evra) in vključuje šest hodov, kozarec šampanjca dobrodošlice, vrtnico in darilo lepotne hiše Nikel za damo. Število miz je omejeno. Jedilnik je na voljo na valentinovo, 14. februarja 2022. Rezervacija mize je možna po telefonu +385 1 45 666 44.

Cena romantičnega paketa je 365 evrov, vključuje pa večerjo v restavraciji Zinfandel's in eno nočitev z zajtrkom za dva v sobi Superior s sladko dobrodošlico, cvetjem in šampanjcem v sobi ter uporabo savne in fitnesa, super hitrega brezžičnega interneta in PressReader Hot Zone za brezplačen prenos časopisov in revij med vašim bivanjem. Število paketov in število oseb v restavraciji je zaradi epidemioloških ukrepov omejeno. DDV je vključen v ceno paketa.

Hotel Esplanade | Avtor: arhiv hotela Esplanade Zagreb arhiv hotela Esplanade Zagreb

Cena v evrih (€) je informativna, dejanska cena pa je odvisna od menjalnega tečaja na dan plačila/odhoda iz hotela. Turistična taksa 1,60 evra na osebo na dan ni vključena v ceno. Možno je doplačilo za višjo kategorijo sobe, kot tudi doplačilo za dodatno noč po posebni ceni. Ponudba je na voljo glede na razpoložljivost zmogljivosti. Posebej naročeni dodatki se doplačajo.

Rezervacije namestitvenih paketov in dodatne informacije dobite na telefonski številki +385 1 4566 666 ali po e-pošti na reservations@esplanade.hr.


Darilno škatlo z dvema priložnostnima rožnatima sladicama v obliki srca lahko naročite vnaprej po e-pošti na meetings.events@esplanade.hr ali telefonski številki 091 604 22 57. Darilna škatla stane 180 kun (kar znaša 23,92 evrov), količina je omejena.

Hotel Esplanade | Avtor: arhiv hotela Esplanade Zagreb arhiv hotela Esplanade Zagreb