Magazin > VIP
35815 ogledov

Ljubezen Lee Sirk: Dolgo ga je skrivala, danes pa ga ves čas kaže

Lea Sirk Mediaspeed
Zaljubljena do ušes in še čez …

Naša priljubljena pevka, radijska in televizijska voditeljica ter komentatorka v oddaji Znan obraz ima svoj glas Lea Sirk nima le pestrega profesionalnega življenja, temveč tudi zasebno. V začetku leta 2020 je potrdila, da se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem, producentom Gabrom Radojevičem: "Z Gabrom sva šla vsak svojo pot, ostala v dobrih odnosih. Za vedno naju združujeta dve mali princeski. Najina angelčka. Vse ostalo je trenutno nepomembno." 

Že takrat se je namigovalo, da ji je srce in glavo zmešal dve leti mlajši slovenski košarkarski reprezentant Alen Hodžić, a tega Lea takrat ni komentirala. Druženje z Alenom je s skupno fotografijo na družbenem omrežju potrdila šele marca lani, avgusta 2021 pa sporočila, da pričakujeta naraščaj. Sina Taia je rodila konec lanskega novembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

Od takrat Lea ne skriva več svoje velike ljubezenske sreče, temveč skupne romantične trenutke redno objavlja tudi na Instagramu. Tako je ob skupni fotografiji pred kratkim zapisala: "Ker s tabo se vidim tudi, ko vsega bo konec." Ob božičnih praznikih pa: "Otroci pridni, midva pa proslavljava ljubezen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)


 

Komentarjev 4
  • Odess_Yanez 08:43 13.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Lemsnialla
    Lemsnialla 20:43 12.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • wolfenstein 10:14 12.februar 2022.

    Eh, skrivala je dokler je očetu svojih otrok nasajala roge

Sorodne novice