Kakšna sprememba, Zale Kralj ne boste prepoznali!

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Iz preproste najstnice v pravo modno gurujko …
Oglej si celoten članek

Naša evrovizijska zmagovalca Zala in Gašper, ki sta se Slovencem v srce usidrala na EMI 2019, odraščata. Na splet so prišle njune fotografije v oblačilih nizko cenovnega modnega giganta, na katerih je Zala povsem spremenjena in 100 odstotno suverena v vlogi modela. 

Kot modni ikoni ju je ovekovečil zvezdniški fotograf Tibor Golob, za make up pa je poskrbela Doroteja Premužič. Zala v ekstravagantnih opravah naravnost blesti, čeprav je vedno simpatična tudi, ko je zvesta svojemu sproščenemu stilu. 

Foto: Instagram Zala Kralj

Sicer pa Zala in Gašper ne ustvarjate trendov le v glasbi, temveč tudi v modi. Lansko leto sta izdala kolekcijo unikatnih puloverjev, ki je pospremila njuno skladbo Sto idej. Ker sta ljubitelja mode iz druge roke in pa velika podpornika domačih ustvarjalcev, sta takrat umetnico Nano Irgolič prosila, da izbere deset različnih rabljenih, a lepo ohranjenih puloverjev in nanje izveze logo nove skladbe Sto idej. Tako bo vsak pulover ponovno ljubljen, ročno izvezen v Sloveniji in unikaten, sta povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:26 17. Marec 2021.

    Dolgoočasno in prozorno. Še vedno delujeta anksiozno. S temi oblačili delujeta malenkost manj socialno. Na Evroviziji sta delovala kot dva …

  • 07:12 14. Marec 2021.

    Če imata onadva smisel za kreativo, sem jaz papež. Tole ni nič od nič, poleg tega pa delujeta zelo zdolgočaseno!!!

  • 13:41 13. Marec 2021.

    Smeti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.