Kakšna sprememba znane kuharice Ane Žontar!

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Uau, svetlolaska je še lepša kot je bila …
Oglej si celoten članek

Mladi mamici dveh fantkov in nekdanji televizijski kuharici Ani Žontar Kristanc, ki slastne kulinarične domislice deli tudi v svojih knjigah in na družbenih omrežjih, se prav nič ne pozna, da je strastna gurmanka. Ana se je na Instagramu pred kratkim pokazala v kopalkah in videti je naravnost čudovita. Te dni pa je objavila še fotografije z novo, krajšo pričesko, ki jo naredi še bolj zapeljivo.

In kakšen je Anin recept za tako zdrav in sijoč videz, nam bo izdala skrivno sestavino? Zagotovo gre zasluga zdravi, kakovostni prehrani in pa veliko ljubezni, Ana je pred kratkim namreč zapisala: "Danes praznujeva 7. obletnico poroke in zdi se mi kot da sva se poročila nekaj mesecev nazaj. Vseeno lahko rečem, da sva v najlepšem obdobju v najini zvezi, saj sva se po dveh otročkih spet našla in obudila najino iskrico. Zdi se mi da v življenju ni večje sreče kot najti pravega partnerja in imam se za pravo srečnico, ker sem našla njega. Za mene je popoln! Vse najboljše lepotec moj! Se veselim da se postaram s tabo."

No, kakorkoli, kulinarični mojstrici se prav nič ne pozna ves domač sladoled, ki ga  trenutno pogosto pripravlja, to pa zato, ker je zelo vestna v skrbi za svoje telo in zdravje. "Že tretje leto pridno telovadim, zadnje tri mesece še bolj intenzivno, pazim na prehrano, sicer pa kdorkoli bi se uredil in naličil, bi bil videti tako, še vedno pa sem klasična gospodinja. Treninge mi je napisala Nuša Gnezda, včasih sem trenirala pri njej v Ljubljani, vendar mi ni zneslo se voziti v Ljubljano in loviti vrtec, zato jih sedaj izvajam doma. Trikrat na teden po slabo uro treninga za mišice in še enkrat do dvakrat na teden kardio trening. Boljše se počutim, če poskrbim zase," pravi svetlolaska.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:58 6. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.