Kakšno kapo izbrati glede na obliko obraza

Foto: Profimedia
Ni res, da vam kape ne pristajajo. Vedeti je le treba, kakšno izbrati.
Oglej si celoten članek

1. Okrogel obraz
Široke ličnice, kratko čelo. Da bi obraz optično podaljšali, je treba izbrati veliko kapo, ki ima na vrhu glave veliko volumna oziroma je zadaj daljša kot npr. 'boyfriend beanie' kapa.

Primer: zgornja fotografija

2. Štirikotni obraz

Široke ličnice in brada. Gre za zelo markanten obraz, a s pravo kapo lahko te ostre obrazne poteze omilimo. Nabavite si nizko kučmo ali baretko.

Foto: Profimedia kape 3. Podolgovat obraz

Pristajajo vam skorajda vsi modeli, saj je vaš obraz skaden.
Foto: Profimedia kape
4. Obraz srčaste oblike

Široko čelo, srednje široke ličnice in koničasta bradica. Da bi svoje čelo zožili, izberite takoimenovano pilotsko kapo ali navadno volneno kapo, ki jo lahko potegnete na čelo in vam v idealnem primeru prikriva tudi celotna ušesa. Izogibajte se tesnim kapam, kot je model beanie. Foto: Profimedia kape

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.