Kakšno knjigo podariti otroku?

Foto: promocijsko gradivo knjiga Foto: promocijsko gradivo Čudežni Snežak, Feri Lainšček, 36 EUR Foto: promocijsko gradivo A veš, koliko te imam rad, Sam Mc Bratney, 14,95 EUR Foto: promocijsko gradivo Bober Bor, Andrej Rozman Roza, 5 EUR Foto: promocijsko gradivo Čudežna bolha Megi in podganici, Desa Muck, 17,95 EUR Foto: promocijsko gradivo Gugalnica za vse, Anja Štefan, 22,95 EUR Foto: promocijsko gradivo Jaz, Philip Waechter, 12,95 EUR Foto: promocijsko gradivo Kekec iz 2. b, Janja Vidmar, 22,90 EUR Foto: promocijsko gradivo Mednarodni živalski slovar, Lila Prap, 12,73 EUR Foto: promocijsko gradivo Ne bom se počesala, zbirka Mala kraljična, 2,99 EUR Foto: promocijsko gradivo Pesmi iz rimogojnice, Andrej Rozman Roza, 22,95 EUR Foto: promocijsko gradivo Tja kjer so zverine doma, Maurice Sendak, 17,95 EUR
Darila niso samo igrače in sladkarije. Če želite otroku pod smrečico položiti nekaj, kar ga bo obdarilo za vse življenje, mu podarite knjigo. Ali še bolje, dve.
Oglej si celoten članek

Pravljice, ki razširijo obzorja

Pri izbiri knjige ne bodite preveč resnobni in upoštevajte otrokovo starost in okus. Tudi igrive pripovedke, pravljice in pustolovske zgodbe bodo otrokom približale čudoviti svet branja. Ljubezen do knjig je nekaj, kar bo otrokom koristilo tudi pri učenju, jim omogočilo spoznavati nove svetove in širiti obzorja kar iz varnega zavetja domačega doma.

Če so otroci še premajhni, da bi brali sami, nič ne de – za zdaj boste pravljice prebirali skupaj in jim s tem vzbudili zanimanje za črke in branje, kmalu pa jih bodo že lahko brali sami.

Personalizirano

Malčka pa lahko razveselite tudi s prav posebnimi personaliziranimi knjigami Mali junaki, ki jih je napisal Feri Lainšček. V njih vaš otrok v besedilu in z ilustracijami nastopa v glavni vlogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.