Magazin
67 ogledov

Kakšno knjigo podariti otroku?

knjiga
1/12
promocijsko gradivo
Darila niso samo igrače in sladkarije. Če želite otroku pod smrečico položiti nekaj, kar ga bo obdarilo za vse življenje, mu podarite knjigo. Ali še bolje, dve.

Pravljice, ki razširijo obzorja

Pri izbiri knjige ne bodite preveč resnobni in upoštevajte otrokovo starost in okus. Tudi igrive pripovedke, pravljice in pustolovske zgodbe bodo otrokom približale čudoviti svet branja. Ljubezen do knjig je nekaj, kar bo otrokom koristilo tudi pri učenju, jim omogočilo spoznavati nove svetove in širiti obzorja kar iz varnega zavetja domačega doma.

Če so otroci še premajhni, da bi brali sami, nič ne de – za zdaj boste pravljice prebirali skupaj in jim s tem vzbudili zanimanje za črke in branje, kmalu pa jih bodo že lahko brali sami.

Personalizirano

Malčka pa lahko razveselite tudi s prav posebnimi personaliziranimi knjigami Mali junaki, ki jih je napisal Feri Lainšček. V njih vaš otrok v besedilu in z ilustracijami nastopa v glavni vlogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.