Kandidatka Maja vidno prizadeta

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi so bili včeraj nad nekaterimi kuharskimi kreacijami ogorčeni.
Oglej si celoten članek

Kandidati šova MasterChef Slovenija so morali v eni uri skuhati mehiško jed. To je sicer uspelo vsem 16 tekmovalcem, a le štirje krožniki so bili "prebavljivi“.

Med tistimi, ki so morali poslušati največ kritik, je bila Maja. Mladenka je vedela, da ji jed ni uspela, zato se je za svoj krožnik opravičila, še preden so žiranti poskusili njeno kreacijo. "Res se lahko opravičiš za takšen krožnik, ampak opravičilo ti tukaj res ne more pomagati. Tole ni karamelizirano, ampak je zažgano. Za predstavitev nimam komentarja. Mislim, da si tega res ne bi smela privoščiti. In da si si kaj takšnega dovolila … Nisi šla le eno stopničko nižje, ampak več stopničk nižje," je bila ostra Alma, Luka pa je dodal: "Simpatična si, ampak počasi imam tvojega jokcanja dovolj. In prosim, da s tem nehaš, če hočeš ostati v tem prostoru.“

Maja je bila vidno prizadeta. "Enkratna izkušnja, ki jo priporočam vsem, ki bi radi izkusili strelski vod, ne da bi pri tem dejanski umrli,“ je pokomentirala besede žirije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:52 9. April 2015.

    Alma zna naredit samo kremšnite ,pa še teh nebi jedu, če bi jih ona delala. S svojimi ne korektnimi ocenami.kaže …

  • 17:39 9. April 2015.

    Almo bi mogu en fejst nat...

  • 14:43 9. April 2015.

    Alma v nobenem primeru ne sodi v komisijo takšnega showa. Ženska je tako polna sama sebe, predvsem pa ponarejena. Še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.