Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Kandidatka Maja vidno prizadeta

maja voyo.si
Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi so bili včeraj nad nekaterimi kuharskimi kreacijami ogorčeni.

Kandidati šova MasterChef Slovenija so morali v eni uri skuhati mehiško jed. To je sicer uspelo vsem 16 tekmovalcem, a le štirje krožniki so bili "prebavljivi“.

Med tistimi, ki so morali poslušati največ kritik, je bila Maja. Mladenka je vedela, da ji jed ni uspela, zato se je za svoj krožnik opravičila, še preden so žiranti poskusili njeno kreacijo. "Res se lahko opravičiš za takšen krožnik, ampak opravičilo ti tukaj res ne more pomagati. Tole ni karamelizirano, ampak je zažgano. Za predstavitev nimam komentarja. Mislim, da si tega res ne bi smela privoščiti. In da si si kaj takšnega dovolila … Nisi šla le eno stopničko nižje, ampak več stopničk nižje," je bila ostra Alma, Luka pa je dodal: "Simpatična si, ampak počasi imam tvojega jokcanja dovolj. In prosim, da s tem nehaš, če hočeš ostati v tem prostoru.“

Maja je bila vidno prizadeta. "Enkratna izkušnja, ki jo priporočam vsem, ki bi radi izkusili strelski vod, ne da bi pri tem dejanski umrli,“ je pokomentirala besede žirije.

Komentarjev 9
  • franke 21:52 09.april 2015.

    Alma zna naredit samo kremšnite ,pa še teh nebi jedu, če bi jih ona delala. S svojimi ne korektnimi ocenami.kaže svoje sposobnosti. Težko jo je gledat.

  • antitrust 17:39 09.april 2015.

    Almo bi mogu en fejst nat...

  • wingspan15 14:43 09.april 2015.

    Alma v nobenem primeru ne sodi v komisijo takšnega showa. Ženska je tako polna sama sebe, predvsem pa ponarejena. Še ko poskuša izraziti neko sočutje, govori eno, njen obraz in oči pa pripovedujejo čisto nekja drugega. Tekmovalci so različni. Glede ...prikaži več Maje bi rekla, da ne sodi v takšno ddajo, ker je preveč občutljiva in z zelo nizko samopodobo. Uboga punca, saj se kar skrči, ko jo kdo pokritizira. Sicer pa me res zanima po kakšnih kriterijih zbirajo udeležence. Pri tako občutljivih ljudeh kot je Maja, lahko nekaj takega pusti zelo hude posledice. Čudm se psihologom, ki take kandidate spustijo skozi.