Kanye ima nemogoče zahteve

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če mislite, da je Jennifer Lopez največja diva v Hollywoodu, ste se zmotili. V primerjavi s Kanyejem Westom je Lopezova krotka kot jagnje.
Oglej si celoten članek

West ima hude težave z egom, kar se je pokazalo že večkrat. Med drugim tudi v petek, ko je prekinil koncert, ker dvema obiskovalcema ni verjel, da sta invalida.

Na dan prihaja vedno več zgodbic iz glasbenikovega življenja in nobena ga ne prikazuje v pozitivni luči. "Kanye je zelo zahteven in vzkipljiv. Njegova glasba se mora vrteti pri točno določeni glasnosti, zahteva zasebna dvigala in vhode in nihče se pred njegovimi koncerti ne sme pogovarjati po telefonu,“ trdi vir.

Ker želi Kanye tudi poleti v stanovanju nositi čepico oziroma kapo, je temperatura v njihovem domu vedno malce nižja od priporočljive. "Zahteven je bil celo v hiši Kris Jenner, kje sta s Kim stanovala, med tem, ko so prenavljali njuno stanovanje. V njuno spalnico je lahko vstopila le ena gospodinjska pomočnica, ki je morala Westova oblačila prati ločeno. Kanye zahteva, da z njim ravnajo kot z božanstvom. Tudi Kim se mora držati njegovih pravil.“

Kim se lahko od poroke dalje druži le s tistimi, ki so všeč tudi Westu, a ne sama. Vir tudi trdi, da je Kimino obnašanje vedno bolj podobno Westovemu. "Na svojo ekipo stilistk in vizažistk je vedno gledala kot na prijatelje. Sedaj se z njimi skorajda ne pogovarja več. Kadar potujejo, ne smejo sedeti v njeni bližini.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.