Magazin > VIP
38 ogledov

Kanye ima nemogoče zahteve

kim kardashian, kanye west Profimedias
Če mislite, da je Jennifer Lopez največja diva v Hollywoodu, ste se zmotili. V primerjavi s Kanyejem Westom je Lopezova krotka kot jagnje.

West ima hude težave z egom, kar se je pokazalo že večkrat. Med drugim tudi v petek, ko je prekinil koncert, ker dvema obiskovalcema ni verjel, da sta invalida.

Na dan prihaja vedno več zgodbic iz glasbenikovega življenja in nobena ga ne prikazuje v pozitivni luči. "Kanye je zelo zahteven in vzkipljiv. Njegova glasba se mora vrteti pri točno določeni glasnosti, zahteva zasebna dvigala in vhode in nihče se pred njegovimi koncerti ne sme pogovarjati po telefonu,“ trdi vir.

Ker želi Kanye tudi poleti v stanovanju nositi čepico oziroma kapo, je temperatura v njihovem domu vedno malce nižja od priporočljive. "Zahteven je bil celo v hiši Kris Jenner, kje sta s Kim stanovala, med tem, ko so prenavljali njuno stanovanje. V njuno spalnico je lahko vstopila le ena gospodinjska pomočnica, ki je morala Westova oblačila prati ločeno. Kanye zahteva, da z njim ravnajo kot z božanstvom. Tudi Kim se mora držati njegovih pravil.“

Kim se lahko od poroke dalje druži le s tistimi, ki so všeč tudi Westu, a ne sama. Vir tudi trdi, da je Kimino obnašanje vedno bolj podobno Westovemu. "Na svojo ekipo stilistk in vizažistk je vedno gledala kot na prijatelje. Sedaj se z njimi skorajda ne pogovarja več. Kadar potujejo, ne smejo sedeti v njeni bližini.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.