Kanye in Kim: Ali ta odločitev napoveduje ločitev?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kaj bosta storila?
Oglej si celoten članek

Kanye West že več let živi v Kaliforniji, ki ga glasbeno navdihuje, a njegovo srce ostaja v Čikagu, kjer je odraščal. Glasbenik je zato sklenil, da se bo preselil nazaj v svoje rodno mesto. To je razglasil na nekem nedavnem dogodku. »Povedati vam moram, da se selim nazaj v Čikago in nikoli več ga ne bom zapustil,« je izjavil.

Kanye in njegova žena Kim Kardashian sta si menda v mestu že poiskala nov dom, a svojih nepremičnin v Kaliforniji kljub temu ne mislita prodati. Razlog za to je Kim, ki Los Angelesa ne želi zapustiti. »Kim bo v Čikagu preživljala več časa kot prej, ne bo pa se tja preselila,« je reviji People povedal vir in dodal, da lepotica ne želi spreminjati rutine svojih otrok. Najtežje bi bilo verjetno North, ki že obiskuje šolo. »Kim ne verjame, da bi bila selitev dobra za otroke.«

Lepotica, ki poskuša ohraniti mirne živce, naj bi se trenutno še tolažila z mislijo, da je njen mož muhast in da si bo verjetno že kmalu premislil. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.